Impacts of different salt concentrations on the morphology, physiology, and antioxidant properties of the rice-field cyanobacterium Nostochopsis lobatus HKAR-21.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Amit Gupta, Jyoti Jaiswal, Ashish P Singh, Prashant R Singh, Rajeshwar P Sinha

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Switzerland : International microbiology : the official journal of the Spanish Society for Microbiology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 109480

The physiological and biochemical responses of organisms, including cyanobacteria, are greatly influenced by environmental change. Salinity significantly affects global rice output, and cyanobacteria are major contributors to rice productivity. Therefore, in our study, we explore the effects of varying concentrations of three (i.e., MgSO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH