Combination of crosslinked zein film enhances the water barrier and mechanical properties of deacetylated konjac glucomannan/agar-based bilayer films.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jia Chen, Mengying Li, Lisong Lin, Jieyi Lu, Dongling Qiao, Fengwei Xie, Binjia Zhang, Guohua Zhao

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 271.6 *Passionists and Redemptorists

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 116521

A bilayer strategy was employed to enhance the water-barrier properties of deacetylated konjac glucomannan/agar films by incorporating a crosslinked zein film using a layer-by-layer casting approach. SEM and Raman spectroscopy confirmed strong adhesion between the two layers, with the bilayer films fracturing as a single unit upon rupture, demonstrating successful fabrication of the deacetylated konjac glucomannan/agar-zein bilayer films. ATR-FTIR and
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH