Structural characteristics of linear dextrin and in vitro digestion of lauric acid complexes generated via gradient alcohol precipitation.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xu Chen, Yajie Chen, Xianfeng Du, Li Guo, Zhaoxian He, Yuqing Hu, Yanyan Liu, Guangli Luo, Liping Mei, Chengyi Sun, Caihong Wang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 160692

Linear dextrin (LD), a low-molecular-weight carbohydrate, regarded as a type of short amylose, can form resistant starch when combined with fatty acids. This study investigated the structural properties and in vitro digestion of linear dextrins and their complexes with lauric acid (LA). Four groups of linear dextrins were prepared by pretreating gelatinized high-amylose maize starch (HAMS) with pullulanase followed by gradient ethanol precipitation at concentrations of 0 %, 50 %, 60 %, and 70 % (v/v). The GPC results showed that the weight average molecular weight (M
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH