Improved mechanism of the bioactive compounds isolated from

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Meng-Chun Cheng, Ru-Yun Hsiao, Ya-Hsiang Hsu, Yann-Lii Leu, Te-Hua Liu, Tsung-Yu Tsai

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 146.6 Mechanism

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 161788

Lactic acid bacteria (LAB) possess immunomodulatory, antioxidant, and antimicrobial properties, making them promising for oral health applications. This study investigated the antibacterial and anti-biofilm activities of TWK10-fermented soymilk extract (TWK10FSEE) against
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH