Bioaccessibility of bioactive compounds and associated compounds to the indigestible fraction after

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ramon Francisco Dórame-Miranda, Luis Ángel Medina-Juárez, Luis Gerardo Medrano-Ruiz, Claudia Celeste Molina-Domínguez, Perla Osorio-Díaz, Maribel Ovando-Martínez, Luisa Alondra Rascón-Valenzuela

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 612.0157 Human physiology

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 161813

Mexico has a wide variety of dry chilies used in Mexican food preparation because they are spicy, a property related to the bioactive compound named capsaicin. Apart from capsaicin, dry chilies have compounds such as phenolic compounds and tocopherols. Except for phenolic compounds, capsaicin and tocopherol have not been totally assessed to measure their release from the food matrix (bioaccessibility) after
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH