Utilization of cassava peel based cellulose nanofiber for developing functionalized pectin/pullulan/olive oil nanocomposite film for cling wrapping of chicken meat.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nurin Afzia, Susmita Bora, Tabli Ghosh

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 920.71 Men

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 162659

The current research focused on the utilization of cassava peel for fabricating cellulose nanofiber (CNF) and development of nanocomposite films for cling wrapping of chicken meat. The extraction of cellulose was achieved through the pretreatment method of cassava peel. Further, CNF was fabricated via acid hydrolysis (H
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH