Fabrication of a hydrophilic pH-intelligent aerogel via a simple cross-linking of sodium alginate, κ-carrageenan and Clitoria ternatea anthocyanins for tracking pork loin quality.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiling Cheng, Hailan Jin, Xu Jin, Jian Li, Lijuan Wang, Yuxi Wang, Yalu Yun

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 272.3 Persecutions of Waldenses and Albigenses

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 163034

Current pH-intelligent sensors are so compact that per unit area can only indicate a small amount of foods. Improving porosity of sensor materials will be an effective way to solve the problem. In this study, sodium alginate (SA) and κ-Carrageenan (κC) were simply cross-linked to produce a porous and water-absorbing aerogel with low density, high porosity and water vapor uptake. Afterwards, Clitoria ternatea anthocyanins were blended with sodium alginate/κ-Carrageenan/Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH