Physical and chemical properties of difructose anhydride I produced from inulin by inulin fructotransferase.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Qiting Li, Zhenlong Wang, Shuhuai Yu, Mengyan Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 613.7 Physical fitness

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 165390

Despite the hypothesized novel functionalities of difructose anhydride I (DFA-I), its physicochemical profile remains insufficiently characterized. This study elucidated the properties of enzymatically synthesized DFA-I derived from inulin using inulin fructotransferase. Structural elucidation via
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH