Enhanced anti-influenza activity of fermented yellow soybean extract and daidzein co-treatment on MDCK cells.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jeong-Yong Cho, Se-Young Cho, Jiyeong Choi, Duwoon Kim, Minjeong Noh, Si-Hun Song, Bipin Vaidya

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 616.928 Yellow fever

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 170770

UNLABELLED: The study investigated the effectiveness of pre- and co-treatment with fermented yellow soybean extract (FYSE) against anti-influenza A virus (IAV) on MDCK cells. FYSE, fermented with SUPPLEMENTARY INFORMATION: The online version contains supplementary material available at 10.1007/s10068-024-01673-2.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH