Fermented red ginseng extract improves sarcopenia-related muscle atrophy in old mice through regulation of muscle protein metabolism.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kwi Sik Bae, Sun-Il Choi, Xiaolu Fu, Xionggao Han, Ji-Hyun Im, Im-Joung La, Do-Sang Lee, Ok-Hwan Lee, Se-Jeong Lee, June-Seok Lim, Xiao Men, Geon Oh, Geum-Su Seong

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 616.042 Genetic diseases (Hereditary diseases)

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Food science and biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 170786

This study investigated the potential ameliorative effects of fermented red ginseng (FRG) extract on sarcopenia-related muscle atrophy in old mice and elucidated the underlying mechanisms. Mice, aged five and twenty months, were divided into seven groups: young and old controls, and old mice treated with
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH