Production of Stevia-Based Persimmon Fruit Leather by Microwave Oven and Its Optimization With Response Surface Methodolog.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Muhammad Haseeb Ahmad, Muhammad Hamza Alam, Sulaiman Ali Alharbi, Hossam M Aljawdah, Muhammad Imran, Waseem Khalid, Muhammad Imran Khan, Muhammad Kamran Khan, Felix Kwashie Madilo, Misbah Ur Rehman

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 920.71 Men

Thông tin xuất bản: United States : Food science & nutrition , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 170949

The consumer preference for low-calorie and nutritious foods has urged the attention of researchers and food designers to develop food products with alternative organic ingredients. For the first time, persimmon is successfully developed into fruit leather (pestil) using a non-caloric stevia sweetener. The study started with the production of persimmon (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH