Clove and Thyme Essential Oils: From Molecular Docking to Food Application-A Study of Their Preservative Properties in Buttermilk.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nada Ali AboZaid, Sallah A Al Hashedi, Mohamed Raafat Atteya, Eslam S A Bendary, Hossam S El-Beltagi, Ahmed Maher Gaber, Mohamed A A Mahmoud, Rasha A Mohamed, Khaled M A Ramadan, Ramy M Romeilah, Rania Youssef

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : ACS omega , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 172018

This study investigates clove (CEO) and thyme (TEO) essential oils as natural preservatives, focusing on their composition, antimicrobial and antioxidant properties, and application in buttermilk. In the first part, GC-MS analysis identified eugenol (73.45%) and thymol (27.53%) as the major bioactive compounds in CEO and TEO, respectively. Antioxidant activity assays revealed strong performance for CEO, with EC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH