Le sorgho

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jacques Chantereau, Jean-François Cruz, Fliedel Geneviève, Alain Ratnadass, Gilles Trouche

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2062-5

Ký hiệu phân loại: 633.174 *Grain sorghums

Thông tin xuất bản: éditions Quae, 2013

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (264 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 172359

Sorghum is a vital food crop for populations in arid and sub-arid areas. It is also cultivated in temperate areas for animal feed. This book addresses all aspects of the plant (biology, genetics, sensitivity to pests) together with the cultivation systems, harvesting methods and how it is processed into human food. A wealth of illustrations supplement the in-depth, up-to-date knowledge on sorghum, its ecological functions and integrated protection.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH