Probiotic potential of Bacillus Isolates from Polish Bee Pollen and Bee Bread.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ahmer Bin Hafeez, Karolina Pełka, Piotr Szweda, Randy W Worobo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 548.8 Physical and structural crystallography

Thông tin xuất bản: United States : Probiotics and antimicrobial proteins , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 173697

The main goal of this study was the evaluation of the probiotic potential of 10 Bacillus spp. strains isolated from 5 bee bread and 3 bee pollen samples. The antagonistic interaction with Staphylococcus aureus and Escherichia coli was a primary criterion for the preliminary selection of the isolates. Three out of ten strains-PY2.3 (isolated from pollen), BP20.15 and BB10.1 (both isolated from bee bread)-were found to be possible probiotic strains. All these strains are safe for humans (exhibiting
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH