La transformation des grains

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jean-François Cruz, Ferré Thierry, Michel Havard, Joseph Hounhouigan Djidjoho

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2784-6

ISBN-13: 978-2759227853

ISBN-13: 978-2759227839

Ký hiệu phân loại: 633.10456 Cereals

Thông tin xuất bản: France : éditions Quae, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (198 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 174251

This book covers several aspects of grain processing and complements the book on grain preservation in the same collection. It presents different processing methods, targeting mainly small and medium-sized enterprises as the main players in food processing systems in the South countries.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH