Inclusion of antimicrobial and antioxidant spices into milk candy towards enhancement of nutrient contents and bio-functional activities.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Adeyanmola Oluwaseyi Faturoti, Clement Olusola Ogidi

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Heliyon , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 175340

Herbs and spices are known for their health benefits and thus, commonly used in foods to enhance taste, flavour and shelf life. This study produced milk candy with medicinal spices, assessed their proximate composition, prebiotic, and antioxidant activities using standard methods. Phenol contents of extracts from
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH