Les cultures fourragères

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hubert Guerin, Johann Huguenin, Henri-Dominique Klein, Georges Rippstein, Bernard Toutain

Ngôn ngữ: French

ISBN: 978-2-7592-2169-1

Ký hiệu phân loại: 633.2 Forage crops

Thông tin xuất bản: éditions Quae, 2014

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (264 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 179262

Tropical forage crops used to feed the livestock are of crucial important in the sustainable development of hot regions. The first part of this work is intended to guide the choice of forage plants and their crops (diversity of forage plants and their uses based on environments and livestock systems). The second focuses on the growing and management of forage crops (production techniques from planting to harvesting the crops). The challenges of woody forage, production of forage seed and the economics of forage production are also addressed. A CD-ROM presents case studies, illustrations and sheets for each plant.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH