Mechanism of the release and transformation of polyphenols during germination and fermentation in millets: profile and metabolomics based analysis.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hongwei Cao, Xiao Guan, Kai Huang, Sen Li, Wenjie Qiu, Yu Wang, Yu Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Food & function , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 180849

 Germination and fermentation are effective ways to improve polyphenol contents in whole grains
  however, their mechanisms await clear explanation. This study aimed to elucidate the mechanisms underlying the release and transformation of polyphenols during germination and fermentation with
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH