Le sorgho

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jacques Chantereau, Jean-François Cruz, Fliedel Geneviève, Alain Ratnadass, Gilles Trouche

Ngôn ngữ: fre

ISBN-13: 978-2759220625

Ký hiệu phân loại: 633.174 *Grain sorghums

Thông tin xuất bản: éditions Quae 2013

Mô tả vật lý: 264

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 184521

Sorghum is a vital food crop for populations in arid and sub-arid areas. It is also cultivated in temperate areas for animal feed. This book addresses all aspects of the plant (biology, genetics, sensitivity to pests) together with the cultivation systems, harvesting methods and how it is processed into human food. A wealth of illustrations supplement the in-depth, up-to-date knowledge on sorghum, its ecological functions and integrated protection.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH