Preparation and analysis of quinoa active protein (QAP) and its mechanism of inhibiting

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wenxuan Ge, Xueying Li, Yanxia Sun, Xiuzhang Wang, Xiaoyong Wu, Xufei Zhang, Chunmei Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : PeerJ , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 185310

The globe cultivation and industrial production of quinoa have been steadily increasing. Nevertheless, the full potential of quinoa's nutritional and economic benefits remains underexploited. This study investigates the isolation and purification of quinoa active protein (QAP) through the precipitation method using ammonium sulfate from a phosphate extraction solution. The purification process involved gel filtration chromatography with Sephadex G-75 and Sephadex G-50 columns to obtain QAP fractions exhibiting inhibitory effects against
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH