Development of a Quinoa-Based Fermentation Medium for Propagation of

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Joseph Bare, Fidelis Chigondo, Talknice Z Jombo, Shepherd Manhokwe, Scelo Mguni, Jane Tafadzwa Muchekeza, Desmond T Mugadza, Amiel Mugari, Tatenda Musarurwa

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 612.647 Development of fetus

Thông tin xuất bản: United States : International journal of microbiology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 185415

Product inconsistency of opaque beer has for long been a tenacious problem in the brewing industry since the current process relies on spontaneous lactic acid fermentation. In order to impede this challenge, there is a need to add lactic acid bacteria (LAB) starter cultures in opaque beer brewing to improve its organoleptic qualities. This study sought to develop a quinoa-based fermentation medium for propagation of
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH