Rosé or white, glass or plastic: computer vision and machine learning study of cavitation bubbles in sparkling wines.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Timur Aliev, Ilya Korolev, Michael Nosonovsky, Ekaterina V Skorb, Mikhail Yasnov

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : RSC advances , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 185588

This study presents a machine learning (ML)/Artificial Intelligence (AI) approach to classify types of sparkling wines (champagnes) and their respective containers using image data of bubble patterns. Sparkling wines are oversaturated with dissolved CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH