Optimization of bioactive compounds extraction from

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Tuyen Chan Kha, Thao Thi Thanh Nguyen, Viet Bao Nguyen

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: England : Preparative biochemistry & biotechnology , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 186944

Grape pomace, a major by-product of the wine and juice industries, presents considerable potential for extracting valuable bioactive compounds. This study aimed to optimize the extraction process using deep eutectic solvents composed of choline chloride and lactic acid. The extraction focused on three key factors: solvent-to-material ratio, extraction temperature, and extraction time, employing response surface methodology with a central composite design. The results showed that the optimal extraction conditions were achieved at a solvent-to-material ratio of 25:1 (v · w
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH