Qualitative and quantitative analyses of the changes in the chemical composition of frankincense before and after stir-frying using GC-MS and LC-MS.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ziyi Jia, Li Liu, Bin Qi, Aiwen Shi, Xiaolei Tang, Chang Wang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 594.38 *Pulmonata

Thông tin xuất bản: England : Analytical methods : advancing methods and applications , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 187231

Frankincense is a resin drug used widely in the medical field. Comprehensive qualitative and quantitative analyses of the differences in the chemical composition of frankincense, stir-fried frankincense and vinegar frankincense were done by combining GC-MS and LC-MS. GC-MS revealed six chemical compositions with high content in frankincense: β-ocimene, 1-octanol, acetic acid, octyl ester, nerolidol, lauric acid and incensole acetate. LC-MS revealed eight more widely studied chemical compositions: 11-keto-β-boswellic acid, β-elemolic acid, acetyl-11-keto-β-boswellic acid, β-elemonic acid, α-boswellic acid, β-boswellic acid, 3-
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH