Tannic acid coordination assembly enhances the interfacial properties of salted egg white gel particles.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Xiaojuan Chen, Yueqi Hu, Bojia Li, Hongshan Liang, Hongyu Liang, Can Wu, Peiyu Yang, Bin Zhou, Xinyue Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 189334

Tannic acid (TA) has attracted the attention of researchers as a promising organic ligand capable of forming metal-organic coordination networks with various metal ions at interfaces to impact surface properties. In this study, we innovatively reported a self-assembly method for surface decoration by depositing TA/Fe
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH