Inhibitory mechanisms of galloylated forms of theaflavins on α-glucosidase.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Wenwen Guo, Zhijian Ke, Jimin Lv, Haiguang Mao, Lili Qi, Jinbo Wang, Mengting Wang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 620.1123 Engineering mechanics and materials

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 189727

Theaflavins, oxidation product of tea polyphenols, have demonstrated significant inhibitory effects on α-glucosidase, which is beneficial in alleviating hyperglycemia. This study found that the inhibition of four monomers of theaflavins on α-glucosidase was related to the presence of the galloyl moiety (GM), with IC
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH