A novel emulsifier for Pickering emulsion composed of whey protein and OSA-pectin loaded with Monascus pigments.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Boyan Gao, Yuge Niu, Chaoran Yang, Liangli Yu, Wei Yu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 364.086949 Criminology

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 189793

Protein-polysaccharide complex carrier can solve the problem of insufficient stability of Monascus pigments (MPs), a kind of natural pigments, against heat and light. It also has the function to stabilize Pickering emulsion (PE) that can be used as fat replacer in meat products. In this study, heat denatured whey protein (HWP) and pectin modified by octenyl succinic anhydride (OSA-pectin) were prepared into complex by adding Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH