Nano selenium modulates ripening of Capsicum fruit under postharvest storage: Cellular redox and related physiological characteristics.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Malay Kumar Adak, Nilakshi Chakraborty, Abir Das, Sayan Pal, Soumita Roy, Keka Sarkar, Tuhin Sarkar, Sudipta Kumar Sil

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 912.01 Philosophy and theory

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190482

In the background of antioxidation properties of selenium (Se) in plants, the role of nano‑selenium (Se-NPs) was justified in the modulation of Capsicum fruit ripening. In our study, exogenous application of 8 mg L
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH