Use of iodoquinolines for iodine biofortification of potato plants.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Daniel Kiełbasa, Aneta Koronowicz, Iwona Kowalska, Iwona Ledwożyw-Smoleń, Joanna Pitala, Sylwester Smoleń, Anna Wisła-Świder

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 002.074 Museums, collections, exhibits

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190540

Recent studies on iodine biofortification of potato have documented various iodine contents in tubers: from very low to such covering the Recommended Daily Allowance (RDA-I). The aim of the work was to evaluate the efficiency of iodine biofortification of potato using six iodoquinolines applied in two doses, with KIO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH