Different effects of tocopherol natural extract on sunflower oil stability under frying and accelerated storage conditions: A comprehensive study on the fate of major and minor components of oil, and added tocopherols.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jon Alberdi-Cedeño, Encarnacion Goicoechea-Oses, Andrea Martinez-Yusta, Barbara Nieva-Echevarria, Ainhoa Ruiz-Aracama

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 535.15 Quantum theory

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190546

The effect of adding a tocopherol-rich natural extract (TNE) at 0.1 % and 0.5 % on sunflower oil stability under frying and accelerated storage conditions was studied using
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH