Distribution of different forms of metal ions in Antarctic krill (Euphausia superba) oil: A mechanism of their pro-oxidant effects relating to association colloids.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jun Cao, Xu Guo, Chuan Li, Fujun Liu, Xiaoyang Liu, Peiyong Tong, Qian Wang, Xinmiao Wang, Fawen Yin, Dayong Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 346.04344 Private law

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190725

Due to the fact that association colloids were formed in krill oil, the oxidation mechanism of krill oil was more complicated. In this study, water-soluble ferrous sulfate (Fe
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH