Effect of high-pressure carbon dioxide combined with modified atmosphere packaging on the quality of fresh-cut squash during storage.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Margherita Amenta, Pietro Andrigo, Gabriele Ballistreri, Zineb Benmechernene, Zhe Chen, Magdalena Cywińska-Antonik, Simona Fabroni, Krystian Marszalek, Yasin Ozdemir, Giusy Maria Platania, Fabio Santi, Sara Spilimbergo, Justyna Szczepańska-Stolarczyk, Nicolina Timpanaro, Susanna Aurora Tortorelli, Urszula Trych, Alessandro Zambon, Riccardo Zulli

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 297.1248 Sources of Islam

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190766

The study evaluated the application of a novel high-pressure microbial inactivation method combining dense carbon dioxide with modified atmosphere packaging on organic fresh-cut squash (Cucurbita moschata). Approximately 4 g or 32 g of squash was packed in plastic pouches filled with CO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH