Fabrication and characterization of fish oil emulsions stabilized by metal-phenolic network coatings-decorated Acipenser sturgeon protein.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Yifang Cao, Jingwen Chen, Wenyong Lou, Ruhong Qiu, Xin Zhang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 535.52 Polarization

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190818

Acipenser sturio fish oil, rich in ω-3 PUFAs, offers potential for functional foods but is prone to oxidative degradation. This study investigates enhancing antioxidant and emulsifying properties of the oil by modifying Acipenser sturgeon protein (ASP) using metal-phenolic networks (MPNs). ASP was coated with EGCG (epigallocatechin-3-gallate) and Ca
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH