Mechanistic insights of free radical scavenging-driven stabilization of edible oils and their shelf life extension using CeO

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Debabrata Bera, Sreemoyee Chakraborty, Chandan Kumar Ghosh, Lakshmishri Roy, Kumar Riddhiman Sahoo

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 272.3 Persecutions of Waldenses and Albigenses

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 190832

The rapid production of reactive oxygen species (ROS) due to lipid peroxidation of unsaturated bonds in wholesome vegetable oil during its storage and utilization happens to be the most alarming cause of concern in the edible oil industry. In researching for an ideal candidate to be used as an antioxidant, it has been identified that engineered CeO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH