Effects of Soybean Extracts Prepared with Bionuruk

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ha-Yull Chung, Hyeong-Woo Kim

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 538.746 *Sunspot effects

Thông tin xuất bản: Korea (South) : Preventive nutrition and food science , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 191106

Soybean isoflavone aglycones are more readily absorbed by humans than isoflavone glycosides and can inhibit adipogenesis. Various methods are used to convert isoflavone glycosides to their corresponding aglycones. However, few studies have used enzyme complexes to achieve this conversion. The present study examined the changes in the isoflavone profile of soybean extract prepared with Bionuruk
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH