Construction and characterisation of mung bean protein isolate/carboxymethyl konjac glucomannan sodium hydrogels: Gel properties, structural properties, microstructure, sodium salt release, and 3D printing.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Deyang Li, Xiaoyang Liu, Yuxin Liu, Zhifeng Tan, Qiong Wu, Wensi Xu, Kexin Zhang, Qingyi Zhang, Jiaxin Zhao, Dayong Zhou

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 153.24 Abstraction

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 191152

This study proposed a hydrogel system using mung bean protein isolate (MPI) and carboxymethyl konjac glucomannan (CKGM). The effects of CKGM addition on the gel properties, structural characteristics, and Na
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH