Synthesis and characteristics of type 3 resistant waxy corn starch by removal of starch granule surface proteins and heat-moisture treatment.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Meng-Jia Fang, Li-Jiao Huang, Han Tao, Hui-Li Wang

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 271.6 *Passionists and Redemptorists

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 191155

The type 3 resistant waxy corn starch (RS3) was synthesized by removing starch granule surface proteins and subjecting it to heat-moisture treatment at -20°C, 4°C, and 25°C. Upon applying the dual modification, a significant reduction in particle size and in vitro digestion was observed, while the gelatinization enthalpy, relative crystallinity, and resistant starch content increased. Notably, RS3 treated at 4°C demonstrated the lowest digestion rate of 3.00 × 10
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH