Human milk as a complex natural product.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Julie A Talbert, Steven D Townsend

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 678.61 Natural latexes

Thông tin xuất bản: England : Natural product reports , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 191181

Covering: up to the end of 2024Breastfeeding is one of the most effective ways to promote child health. However, characterizing the chemistry that fortifies the benefits of breastfeeding remains a grand challenge. Current efforts in the community are focused on characterizing the roles of the different carbohydrates, proteins, and fats in milk. The goal of this review is to highlight and describe current knowledge about the major classes of macromolecules in human milk and their potential role in infant health and wellness.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH