Interpreting Canada's 2019 Food Guide and Food Labelling for Health Professionals

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Michelle Hughes, Jennifer L Lapum, Oona St-Amant

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Minneapolis, MN : Open Textbook Library, 2019

Mô tả vật lý: 1 online resource

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 192407

This textbook provides the novice learner with a foundational understanding of Canada's 2019 Food Guide and Food Labelling. It highlights important considerations for future health professionals seeking to adopt the new food guide into their practice, including strategies towards healthy eating. This open textbook underscores a relational inquiry approach to inform discussions with clients about nutrition and healthy eating.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH