Gut Microbiota-Mediated Degradation of Food-Grade Lambda-Carrageenan by

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Hengjun Du, Xiaojing Guo, Yanhui Han, Ruya Ji, Pongpol Thanuphol, Yanyan Wu, Hang Xiao, Zhengjun Zhu

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 149.2 Realism

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 193594

Concerns about the safety of food additives have intensified among consumers, scientists, and policymakers. Ensuring the safety of these additives is crucial to public health. Carrageenan (CGN), a common additive in the food industry, has become the subject of controversy, particularly regarding whether it can be degraded in the gastrointestinal tract, forming degraded carrageenans (dCGNs) that may pose health risks. This study is among the first to identify
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH