Fruits Produce Branched-Chain Esters Primarily from Newly Synthesized Precursors.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Randolph M Beaudry, Philip Engelgau, Nobuko Sugimoto, Sumithra K Wendakoon

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: United States : Journal of agricultural and food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 193634

Inhibitors of acetohydroxyacid synthase (also known as acetolactate synthase), the common enzyme of branched-chain amino acid biosynthesis, were used as tools to discern the contribution of newly synthesized precursors (i.e., branched-chain amino acids and α-ketoacids) to branched-chain ester formation in ripening apple (
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH