Mannitol: A novel chemical marker in stingless bee honey.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Vassya Bankova, Milena Popova, Benyan Tang, Patricia Vit, Kai Wang, Liming Wu, Yandong Xu, Xiaorong Yang, Xing Zheng

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 230.0071 Christianity Christian theology

Thông tin xuất bản: England : Food chemistry , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 194794

Stingless bee honey (SBH) has garnered attention as a natural sweetener and functional food, recognized for its exceptional biological activity and distinctive flavour. Compared to honey bee honey, SBH has lower annual production but commands a higher market value, making it more susceptible to adulteration. During an analysis of trehalulose in SBH, we unexpectedly identified the naturally occurring sugar alcohol, mannitol. The presence of mannitol in SBH was confirmed using UHPLC/Q-TOF-MS,
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH