Almond consumption for 8 weeks differentially modulates metabolomic responses to an acute glucose challenge compared to crackers in young adults.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Jaapna Dhillon, Oliver Fiehn, John W Newman, Rudy M Ortiz, Saurabh Pandey

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 579.344 *Salmonella

Thông tin xuất bản: United States : Nutrition research (New York, N.Y.) , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 199264

This study investigated the dynamic responses to an acute glucose challenge after 8 weeks of almond or cracker consumption (clinicaltrials.gov ID: NCT03084003). Young adults (n = 73, age: 18-19 years, BMI: 18-41 kg/m
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH