Production and characterization of starch microspheres using supercritical carbon dioxide assisted spray drying.

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Nurak Grisdanurak, Kittiwut Kasemwong, Phawinee Nanta

Ngôn ngữ: eng

Ký hiệu phân loại: 767 Etching and drypoint

Thông tin xuất bản: Netherlands : International journal of biological macromolecules , 2025

Mô tả vật lý:

Bộ sưu tập: NCBI

ID: 199899

Starch microspheres have gained attention in the pharmaceuticals, food, and cosmetics industries due to their versatility in controlled-release systems and product stability. However, traditional production methods present drawbacks, such as thermal degradation and inconsistent particle morphology, which can negatively impact product quality. This research investigates the production of starch microspheres using supercritical carbon dioxide (scCO
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 36225755 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH