Biogenic Amines

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Charalampos Proestos

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1789841336

ISBN-13: 978-1789841343

ISBN: intechopen.75221

Ký hiệu phân loại: 547.042 *Amines and amides

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2019

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (88 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 201704

 Biogenic amines (BAs) are low-molecular-mass organic bases that occur in plant- and animal-derived products. BAs in food can occur by free amino acid enzymatic decarboxylation and other metabolic processes. Usually, in the human body, amines contained in foods are quickly detoxified by enzymes such as amine oxidases or by conjugation
  however, in allergic individuals or if monoamine oxidase inhibitors are applied, the detoxification process is disturbed and BAs accumulate in the body. Knowing the concentration of BAs is essential because they can affect human health and also because they can be used as freshness indicators to estimate the degree of food spoilage.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH