Structure and Function of Food Engineering

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Ayman Amer Eissa

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535142881

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: IntechOpen, 2012

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (416 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 204991

This book conveys many significant messages for the food engineering and allied professions: the importance of working in multidisciplinary teams, the relevance of developing food engineering based on well-established principles, the benefits of developing the field by bringing together experts from industry, academia and government, and the unparalleled advantage of working as globally as possible in the understanding, development, and applications of food engineering principles. I am delighted to welcome this book to the Series and I am convinced colleagues from all parts of the world will gain great value from it.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH