Recent Trends for Enhancing the Diversity and Quality of Soybean Products

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dora Krezhova

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535151692

Ký hiệu phân loại:

Thông tin xuất bản: Croatia : IntechOpen, 2011

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (548 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 205775

This book presents new aspects and technologies for the applicability of soybean and soybean products in industry (human food, livestock feed, oil and biodiesel production, textile, medicine) as well as for future uses of some soybean sub-products. The contributions are organized in two sections considering soybean in aspects of food, nutrition and health and modern processing technologies. Each of the sections covers a wide range of topics. The authors are from many countries all over the world and this clearly shows that the soybean research and applications are of global significance.
1. 
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH