Food Quality

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Kostas Kapiris

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-9535152798

Ký hiệu phân loại: 629.45 Manned space flight

Thông tin xuất bản: Croatia : IntechOpen, 2012

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (148 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 205855

The book discusses the novel scientific approaches for the improvement of the food quality and offers food scientists valuable assistance for the future. The detailed methodologies and their practical applications could serve as a fundamental reference work for the industry and a requisite guide for the research worker, food scientist and food analyst. It will serve as a valuable tool for the analysts improving their knowledge with new scientific data for quality evaluation. Two case study chapters provide data on the improvement of food quality in marine and land organisms in the natural environment.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH