Pectins : Extraction, Purification, Characterization and Applications

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Martin Masuelli

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1839685507

Ký hiệu phân loại: 572.566 Polysaccharides

Thông tin xuất bản: London : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (178 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207522

This book deepens the study and knowledge on pectins, especially in the processes of extraction, purification, and characterization, in short its many and wide applications. Among the most prominent applications are the food, pharmaceutical, and other industries. The development of pectins has a very promising future with a marked annual increase and with a wide range of sources. As written above, this book will help its readers to expand their knowledge on this biopolymer with vast application in the industry worldwide.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH