Coffee : Production and Research

 0 Người đánh giá. Xếp hạng trung bình 0

Tác giả: Dalyse Toledo Castanheira

Ngôn ngữ: eng

ISBN-13: 978-1838808860

Ký hiệu phân loại: 633.73 *Coffee

Thông tin xuất bản: London, United Kingdom : IntechOpen, 2020

Mô tả vật lý: 1 electronic resource (170 p.)

Bộ sưu tập: Tài liệu truy cập mở

ID: 207660

Coffee - Production and Research presents a diversity of important issues related to coffee, with an emphasis on the science of coffee growing. Coffee is one of the highest value commodities traded worldwide. Cultivated and consumed widely, it generates progress for both the economy and society. Divided into six sections, this book examines two coffee species of commercial importance, Coffea arabica L. and Coffea canephora Pierre ex. A. Froehner.
- Chapter s cover such topics as biotechnology, growing, harvesting, post-harvest handling, quality, chemistry, commercialization, and byproducts of coffee.
Tạo bộ sưu tập với mã QR

THƯ VIỆN - TRƯỜNG ĐẠI HỌC CÔNG NGHỆ TP.HCM

ĐT: (028) 71010608 | Email: tt.thuvien@hutech.edu.vn

Copyright @2024 THƯ VIỆN HUTECH